Casa > Servei > Per què triar YUANDA PSA Generador d'oxigen

YDGET .com es dedica a la fabricació, el subministrament i l'expert   una gamma exclusiva de plantes d'oxigen PSA que són totalment automàtiques i requereixen un cost de baixa generació. Aquestes plantes són altament requerides en indústries de vidre, indústries ardents i indústries siderúrgiques. Estem oferint als clients una instal·lació fiable i fàcil d'instal·lar que sigui altament eficient en les actuacions. Aquestes plantes passen per un procés de verificació de qualitat que garanteix el millor resultat al final del client. El client pot aprofitar aquestes plantes qualitatives segons les seves necessitats i requisits.
* Puresa alta d'oxigen
Les plantes generadores d'oxigen de PSA permeten la producció d'oxigen d'alta puresa a partir d'aire comprimit. Aquesta puresa d'oxigen també pot estar garantida per sistemes criogènics, però són considerablement més complexos i justificats només per grans volums de consum. Els generadors d'oxigen utilitzen la tecnologia Z de zoliet molecular per produir un subministrament continu d'oxigen de puresa ultra alta i estan disponibles amb compressors interns o sense.
* Baixos costos operatius
Per substitució de les plantes de separació d'aire antigues, els estalvis de producció de nitrogen superen en gran mesura el 50% [citació necessària].
El cost net d'oxigen produït pels generadors d'oxigen és significativament inferior al cost d'oxigen embotellat o liquat.
* Els generadors d'oxigen generen menys impacte en el medi ambient
La generació de gasos d'oxigen és un enfocament sostenible, respectuós amb el medi ambient i energèticament eficient per proporcionar un gas pur, net i sec d'oxigen. En comparació amb l'energia necessària per a una planta de separació d'aire criogènica i l'energia necessària per transportar l'oxigen líquid de la planta a la instal·lació, l'oxigen generat consumeix menys energia i genera molt menys gasos d'efecte hivernacle.

 

Generador d'oxigen PSA Yuanda KOB
3.1 Especificació:
1) Puresa: 28 ~ 95%
2) Capacitat: 1 ~ 3000Nm3 / h
3) Pression out: 0.1 ~ 0.6Mpa (0.6 ~ 15.0MPa també està disponible)
4) Punt de rosada: <>
5) Tipus: Muntatge en deslizamiento
6) Marca comercial: Yuanda
7) Origen: Hangzhou, Zhejiang, Xina
8) Lliurament: 20-50 dies
3.2 Característiques del producte
1. Automatització completa
Tots els sistemes estan dissenyats per a l'operació no assistida i l'ajust automàtic de la demanda d'oxigen.
2. Requisit d'espai inferior
El disseny i l'instrumentació fan que la mida de la planta sigui molt compacta, muntatge sobre patins, prefabricades i subministrades des de fàbrica.

3. Inici ràpid
El temps d'inici és d'uns 30 minuts per aconseguir la puresa d'oxigen desitjada. Així, aquestes unitats es poden activar i desactivar segons els canvis en la demanda d'oxigen.
4. Alta fiabilitat
És molt fiable per a un funcionament continu i constant amb una puresa constant d'oxigen. El temps de disponibilitat de la planta és superior al 93% sempre.
5. Vida Zeolita de tamisos moleculars
La vida esperada de les tamisos moleculars de la zeolita és superior a 10 anys, és a dir, tota la vida útil de la planta d'oxigen. Així que no hi ha costos de reemplaçament.
6. Baixa inversió i consum energètic
7. Funcionament i manteniment simples
3.3 Especificació funcional:
1. El sistema adopta el mètode d'inici d'un sol clic, el compressor d'aire, el secador d'aire refrigerat, l'assecador d'adsportió, el generador començarà a treballar seguint el programa un per un.
2. El generador d'oxigen equipat amb una alarma d'advertència de gas d'oxigen no qualificada i ventilació automàtica, pot assegurar-se que tot l'oxigen que entra al gasoducte és de bona qualitat.
3. El generador d'oxigen equipat amb una pantalla tàctil colorida de Siemens Alemanya, pot mostrar la condició de funcionament, la puresa, la pressió i la velocitat de nitrogen de flux de tot el sistema en línia, i també pot recordar el temps de manteniment, registrar l'alarma de problemes , descarregueu les dades de funcionament.