Casa > Servei > Serveis de valor afegit

Control de qualitat YDGET

YUANDA Gas Enigineering & Technology Podeu estar segurs de la qualitat de la solució de YDGET. YUANDA utilitza només els millors proveïdors i components. I tots els generadors de nitrogen són provats i encarregats pels experts professionals per assegurar-se que tot està qualificat abans de sortir de la fàbrica.


Garantia YDGET

El període de garantia de les mercaderies de YDGET és de 360 dies des del dia de finalització de la instal·lació i la posada en marxa o 420 dies després de la recepció de la mercaderia, el que passi abans.


Servei i suport YDGET

YDGET ofereix una gamma de serveis que us ajudaran a maximitzar els vostres beneficis. Per obtenir la màxima comoditat, oferim un acord de servei de preu fixat segons el temps o el calendari d'operacions

temps. Per descomptat, tots els clients poden trucar-nos en qualsevol moment. Sempre estem més que disposats a ajudar-vos.

1) Consultoria

Ajuda per a l'autoajuda, l'intercanvi d'experiències i el suport individual.

Si teniu preguntes sobre l'operació de la planta o necessita algú per resoldre problemes, us assessorem per telèfon o per escrit. El contacte directe amb vostè és molt important per a nosaltres, ja que és la base per a una cooperació permanent com a socis en benefici d'ambdues parts.

2) Puesta en marxa

Sistemàtic des de l'acceptació final de l'erecció fins a l'aprovació del funcionament adequat i les funcions garantides. Això inclou proves operatives extensives, ompliment professional amb adsorbents i catalitzadors, posada en marxa adequada, òptim ajust dels paràmetres de funcionament i control de totes les funcions de seguretat. Al mateix temps, entrenem al personal operatiu sobre funcions i funcionament de la planta.

3) Servei de Recanvis

A tot el món, ràpid i de baix cost durant tota la vida útil de la vostra planta. L'etiquetatge diferent de tots els components de la planta lliurats per nosaltres ens permet identificar clarament les peces de recanvi sol·licitades per vostè. Li subministrem productes dissenyats per a una llarga vida i eficiència econòmica.

Per a modificacions i ampliacions, busquem la solució més òptima i econòmica per a la seva finalitat individual.

4) Manteniment / Revisions

La inspecció i el manteniment regulars garanteixen un funcionament permanent, evita el dany i evita avaries inesperades. En el transcurs dels treballs de manteniment / revisió, es verifiquen tots els components rellevants per a la funció i la condició, el defecte d'intercanvi, les peces usades i desgastat i, posteriorment, ajustar adequadament la seva planta a les condicions de funcionament indicades. Depenent de la mida de la planta i

àmbit de treball, la nostra gamma de serveis inclou també una planificació detallada de revisions, així com la coordinació i la supervisió dels contractistes. Per descomptat, subministrem documentació de manteniment en forma d'informes i recomanacions de recanvi, i coordinem els nostres horaris d'acord amb els vostres requisits.

5) Formació

Coneixement del vostre personal.

Operació, manteniment i reparació, equips de mesura i control elèctrics o enginyeria de processos, oferim formació específica pels nostres experts. Ja sigui en el lloc que treballi amb la pròpia planta, o en els nostres permisos, ens centrem en les vostres preguntes i problemes.