Casa > Notícies > Contingut

Precaucions per a l'ús de generadors de nitrogen en la producció de cables

Mar 13, 2021

En la indústria del cable, l'ús de nitrogen és molt comú. Per exemple, el filferro de coure requereix recuit i preescalfament durant el procés de dibuix. En aquest procés, es requereix nitrogen per protegir la superfície del filferro de coure per evitar l'oxidació.

 

Generador de nitrogen PSA és un generador de nitrogen fiable. Utilitza l'aire inesgotable com a matèria primera, el tamisat molecular de carboni com adsorbent, el principi d'adsorció de swing de pressió, i la selectivitat del tamisat molecular de carboni a l'oxigen i el nitrogen. L'adsorció separa el nitrogen i l'oxigen. En comparació amb el mètode tradicional de producció de nitrogen, té les característiques del flux de procés simple, l'alt grau d'automatització, la producció de gas ràpid (15-30 minuts), el baix consum d'energia, la detecció de puresa de nitrogen en línia, el funcionament i manteniment convenients, els menors costos operatius i una forta adaptabilitat del dispositiu. El generador de nitrogen PSA és una inversió única per a l'ús permanent de gas, posada en marxa d'un botó i operació desatesa, que pot estalviar mà d'obra i cost.

 

Segons l'experiència, els següents aspectes s'han de prestar atenció durant l'ús del generador de nitrogen:

 

1) Selecció del model, és a dir, la capacitat de treball del sistema de generació de nitrogen ha de coincidir amb la demanda real.

 

2) Per als cables de tàndem aïllats, la part protectora del filferro de coure es troba a la part de recuit, de manera que les preses de nitrogen s'han d'instal·lar a les parts de recuit i refrigeració de l'equip. La mida de la sortida és fonamental per al flux i la pressió del nitrogen.

 

3) El contingut d'oxigen s'ha de comprovar regularment per evitar que l'oxigen entri a la part de refrigeració de recuit.

 

4) El sistema de filtració de nitrogen ha de descarregar impureses regularment. El convertidor de vàlvules i la vàlvula d'enderroc dins del sistema de producció de nitrogen s'han de netejar regularment.

 

5) La vàlvula solenoide i altres vàlvules dins del sistema de generació de nitrogen s'han de comprovar regularment, ja que l'inici i tancament freqüent del generador de nitrogen afectarà la vida de la vàlvula, i un cop danyada la vàlvula, no podrà produir nitrogen qualificat, que també tindrà un gran impacte en la qualitat del producte. Influències.

 

6) Es pot equipar amb una alarma de pressió, quan la pressió és inferior al valor establert, el sistema sonarà una alarma.