Generador d'oxigen corrent d'alta resistència automàtica amb preu competitiu de fàbrica (CE / ISO / ASME / SGS)

Com obtenir una cita ràpida? No dubti en enviar-nos correus amb les següents dades. 1) Taxa de flux O2: _____ Nm3 / hr 2) Puresa O2: _____% 3) Pressió de descàrrega O2: _____ Bar 4) Punt de rosada: -45c 5) Aplicació O2. 6) El nivell del mar local 7) Voltatges i freqüència: ______ V / PH / HZ Yuanda sèrie KOB ...

product details

Avantatge de YUANDA màquina d'oxigen

* Tecnologia més confiable
* Mòduls de separació d'aire més avançats i econòmics. consum d'energia extremadament baix
* Disseny simple d'enginyeria, Menys components = menor cost de manteniment
* Operació automatitzada.
* Solució de clau activa i precomputació.
* Disseny muntat amb skid, fàcil instal·lació.
* Les estructures de tamís molecular i d'acer duradors garanteixen una vida més llarga.
* Agafem el mode de servei individualitzat, un client - un saler - un enginyer per al sistema evert de màquina d' oxigen


Com obtenir una cita ràpida?

No dubti en enviar-nos correus amb les següents dades.
1) Taxa de flux O2: _____ Nm3 / hr
2) Puresa O2: _____%
3) Pressió d'obertura de O2: _____ Bar
4) Punt de rosada : -45c
5) Aplicació O2.             
6) El nivell del mar local           
7) Voltatges i freqüència: ______ V / PH / HZ

Generador d'oxigen PSA Yuanda KOB

1. Especificació:
1) Puresa: 28 ~ 95%
2) Capacitat: 1 ~ 3000Nm3 / h
3) Pression out: 0.1 ~ 0.6Mpa (0.6 ~ 15.0MPa també està disponible)
4) Punt de rosada: <>
5) Tipus: Muntatge en deslizamiento
6) Marca comercial: Yuanda
7) Origen: Hangzhou, Zhejiang, Xina
8) Lliurament: 3-15 dies
20180425.jpg

2. Control de qualitat
YUANDA Gas Enigineering & Technology Podeu estar segurs de la qualitat de la solució de YDGET. YUANDA utilitza només els millors proveïdors i components. I tots els generadors de nitrogen són provats i encarregats pels experts professionals per assegurar-se que tot està qualificat abans de sortir de la fàbrica.

3. Garantia
El període de garantia de les mercaderies de YDGET és de 360 dies des del dia de finalització de la instal·lació i la posada en marxa o 420 dies després de la recepció de la mercaderia, el que passi abans.

4. Servei i suport
YDGET ofereix una gamma de serveis que us ajudaran a maximitzar els vostres beneficis. Per obtenir la màxima comoditat, oferim un acord de servei de preu fixat segons el temps o el calendari d'operacions
temps. Per descomptat, tots els clients poden trucar-nos en qualsevol moment. Sempre estem més que disposats a ajudar-vos.
1) Consultoria
Ajuda per a l'autoajuda, l'intercanvi d'experiències i el suport individual.
Si teniu preguntes sobre l'operació de la planta o necessita algú per resoldre problemes, us assessorem per telèfon o per escrit. El contacte directe amb vostè és molt important per a nosaltres, ja que és la base per a una cooperació permanent com a socis en benefici d'ambdues parts.
2) Puesta en marxa
Sistemàtic des de l'acceptació final de l'erecció fins a l'aprovació del funcionament adequat i les funcions garantides. Això inclou proves operatives extensives, ompliment professional amb adsorbents i catalitzadors, posada en marxa adequada, òptim ajust dels paràmetres de funcionament i control de totes les funcions de seguretat. Al mateix temps, entrenem al personal operatiu sobre funcions i funcionament de la planta.
3) Servei de Recanvis
A tot el món, ràpid i de baix cost durant tota la vida útil de la vostra planta. L'etiquetatge diferent de tots els components de la planta lliurats per nosaltres ens permet identificar clarament les peces de recanvi sol·licitades per vostè. Li subministrem productes dissenyats per a una llarga vida i eficiència econòmica.
Per a modificacions i ampliacions, busquem la solució més òptima i econòmica per a la seva finalitat individual.
4) Manteniment / Revisions
La inspecció i el manteniment regulars garanteixen un funcionament permanent, evita el dany i evita avaries inesperades. En el transcurs dels treballs de manteniment / revisió, es verifiquen tots els components rellevants per a la funció i la condició, el defecte d'intercanvi, les peces usades i desgastat i, posteriorment, ajustar adequadament la seva planta a les condicions de funcionament indicades. Depenent de la mida de la planta i
àmbit de treball, la nostra gamma de serveis inclou també una planificació detallada de revisions, així com la coordinació i la supervisió dels contractistes. Per descomptat, subministrem documentació de manteniment en forma d'informes i recomanacions de recanvi, i coordinem els nostres horaris d'acord amb els vostres requisits.
5) Formació
Coneixement del vostre personal.
Operació, manteniment i reparació, equips de mesura i control elèctrics o enginyeria de processos, oferim formació específica pels nostres experts. Ja sigui en el lloc que treballi amb l'implant en si, o en els nostres permisos, ens centrem en les vostres preguntes i problemes.


5. Per què triar YUANDA PSA generador d'oxigen?
YDGET .com es dedica a la fabricació, subministrament i expert d' una gamma exclusiva de plantes d'oxigen PSA que són totalment automàtiques i requereixen un cost de baixa generació. Aquestes plantes són altament requerides en indústries de vidre, indústries ardents i indústries siderúrgiques. Estem oferint als clients una instal·lació fiable i fàcil d'instal·lar que sigui altament eficient en les actuacions. Aquestes plantes passen per un procés de verificació de qualitat que garanteix el millor resultat al final del client. El client pot aprofitar aquestes plantes qualitatives segons les seves necessitats i requisits.
* Puresa alta d'oxigen
Les plantes generadores d'oxigen de PSA permeten la producció d'oxigen d'alta puresa a partir d'aire comprimit. Aquesta puresa d'oxigen també pot estar garantida per sistemes criogènics, però són considerablement més complexos i justificats només per grans volums de consum. Els generadors d'oxigen utilitzen la tecnologia Z de zoliet molecular per produir un subministrament continu d'oxigen de puresa ultra alta i estan disponibles amb compressors interns o sense.
* Baixos costos operatius
Per substitució de les plantes de separació d'aire antigues, els estalvis de producció de nitrogen superen en gran mesura el 50% [citació necessària].
El cost net d'oxigen produït pels generadors d'oxigen és significativament inferior al cost d'oxigen embotellat o liquat.
* Els generadors d'oxigen generen menys impacte en el medi ambient
La generació de gasos d'oxigen és un enfocament sostenible, respectuós amb el medi ambient i energèticament eficient per proporcionar un gas pur, net i sec d'oxigen. En comparació amb l'energia necessària per a una planta de separació d'aire criogènica i l'energia necessària per transportar l'oxigen líquid de la planta a la instal·lació, l'oxigen generat consumeix menys energia i genera molt menys gasos d'efecte hivernacle.


6. Característiques del producte
1. Automatització completa
Tots els sistemes estan dissenyats per a l'operació no assistida i l'ajust automàtic de la demanda d'oxigen.
2. Requisit d'espai inferior
El disseny i l'instrumentació fan que la mida de la planta sigui molt compacta, muntatge sobre patins, prefabricades i subministrades des de fàbrica.
3. Inici ràpid
El temps d'inici és d'uns 30 minuts per obtenir la puresa d'oxigen desitjada. Així, aquestes unitats es poden activar i desactivar segons els canvis en la demanda d'oxigen.
4. Alta fiabilitat
És molt fiable per a un funcionament continu i constant amb una puresa constant d'oxigen. El temps de disponibilitat de la planta és superior al 93% sempre.
5. Vida Zeolita de tamisos moleculars
La vida esperada de les tamisos moleculars de la zeolita és de més de 10 anys, és a dir, tota la vida útil de la planta d'oxigen. Així que no hi ha costos de reemplaçament.
6. Baixa inversió i consum energètic
7. Funcionament i manteniment simples

Hot Tags: generador d'oxigen generador d'alta velocitat automàtic amb preu de fabricació competitiu (ce / iso / asme / sgs), Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, exportadors, venedor, compra

Un parell de: No

Següent: Generador d'oxigen d'estalvi d'energia

Investigació

You Might Also Like