Generador de nitrogen compacte d'alta qualitat

Descripció general de la companyia: Zhejiang Yuanda Air Separation Equipment Co, LTD. té una gamma de generadors de nitrogen i oxigen de PSA, generadors de nitrogen i oxigen de membrana, sistemes de purificació de nitrogen, etc., i s'utilitzen àmpliament en les indústries del petroli, el petroli i el gas, productes químics, electrònica ...

product details

1. Descripció general de la companyia

Zhejiang Yuanda separació d'aire Equipment Co, LTD. té una gamma de generadors de nitrogen i oxigen de PSA, generadors de nitrogen i oxigen de membrana, sistemes de purificació de nitrogen, etc., i són àmpliament utilitzats en indústries de petroli, petroli i gas, productes químics, electrònica, metal·lúrgia, carbons, productes farmacèutics, aeroespacial, automòbils, plàstics, alimentació, tractament mèdic, gra, etc. Amb anys d'investigació en tecnologia de separació d'aire i experiències de solucions riques en diverses indústries, YDGET s'adhereix a proporcionar als nostres clients solucions de gas professionals més fiables, més econòmiques i més convenients.
Disposem d'un equip professional amb experiència sempre preparat per estar al vostre servei. Els enginyers de vendes analitzen acuradament els requisits especificats i us ofereixen solucions adequades. El sistema de servei postvenda garanteix una ràpida resposta als seus problemes en un termini de 24 hores i les seves resolucions en el menor temps possible. YDGET és responsable dels serveis postvenda als generadors de nitrogen / oxigen i altres equips relacionats que oferim.
YDGET es dedica a subministrar als nostres clients solucions de separació d'aire més fiables, més econòmiques i més convenients i amb un servei professional.
公司 概况 .jpg


车间 1.jpg

车间 2.jpg

2. Per què triar YUANDA PSA Generador d'oxigen?
YDGET .com es dedica a la fabricació, el subministrament i l'expert   una gamma exclusiva de plantes d'oxigen PSA que són totalment automàtiques i requereixen un cost de baixa generació. Aquestes plantes són molt necessàries en indústries de vidre, indústries ardents i indústries siderúrgiques. Estem oferint als clients una instal·lació fiable i fàcil d'instal·lar que sigui altament eficient en les actuacions. Aquestes plantes passen per un procés de verificació de qualitat que garanteix el millor resultat al final del client. El client pot aprofitar aquestes plantes qualitatives segons les seves necessitats i requisits.
* Puresa alta d'oxigen
Les plantes generadores d'oxigen de PSA permeten la producció d'oxigen d'alta puresa a partir d'aire comprimit. Aquesta puresa d'oxigen també pot estar garantida per sistemes criogènics, però són considerablement més complexos i justificats només per grans volums de consum. Els generadors d'oxigen utilitzen la tecnologia Z de zoliet molecular per produir un subministrament continu d'oxigen de puresa ultra alta i estan disponibles amb compressors interns o sense.
* Baixos costos operatius
Per substitució de les plantes de separació d'aire antigues, els estalvis de producció de nitrogen superen en gran mesura el 50% [citació necessària].
El cost net d'oxigen produït pels generadors d'oxigen és significativament inferior al cost d'oxigen embotellat o liquat.
* Els generadors d'oxigen generen menys impacte en el medi ambient
La generació de gasos d'oxigen és un enfocament sostenible, respectuós amb el medi ambient i energèticament eficient per proporcionar un gas pur, net i sec d'oxigen. En comparació amb l'energia necessària per a una planta de separació d'aire criogènica i l'energia necessària per transportar l'oxigen líquid de la planta a la instal·lació, l'oxigen generat consumeix menys energia i genera molt menys gasos d'efecte hivernacle.
优质 配件 .jpg

Generador d'oxigen PSA 3.Yuanda KOB
3.1 Especificació:
1) Puresa: 28 ~ 95%
2) Capacitat: 1 ~ 3000Nm3 / h
3) Pression out: 0.1 ~ 0.6Mpa (0.6 ~ 15.0MPa també està disponible)
4) Punt de rosada: <>
5) Tipus: Muntatge en deslizamiento
6) Marca comercial: Yuanda
7) Origen: Hangzhou, Zhejiang, Xina
8) Lliurament: 20-50 dies
3.2 Característiques del producte
1. Automatització completa
Tots els sistemes estan dissenyats per a l'operació no assistida i l'ajust automàtic de la demanda d'oxigen.
2. Requisit d'espai inferior
El disseny i l'instrumentació fan que la mida de la planta sigui molt compacta, muntatge sobre patins, prefabricades i subministrades des de fàbrica.
3. Inici ràpid
El temps d'inici és d'uns 30 minuts per aconseguir la puresa d'oxigen desitjada. Així, aquestes unitats es poden activar i desactivar segons els canvis en la demanda d'oxigen.
4. Alta fiabilitat
És molt fiable per a un funcionament continu i constant amb una puresa constant d'oxigen. El temps de disponibilitat de la planta és superior al 93% sempre.
5. Vida Zeolita de tamisos moleculars
La vida esperada de les tamisos moleculars de la zeolita és superior a 10 anys, és a dir, tota la vida útil de la planta d'oxigen. Així que no hi ha costos de reemplaçament.
6. Baixa inversió i consum energètic
7. Funcionament i manteniment simples
3.3 Especificació funcional:
1. El sistema adopta el mètode d'inici d'un sol clic, el compressor d'aire, el secador d'aire refrigerat, l'assecador d'adsportió, el generador començarà a treballar seguint el programa un per un.
2. El generador d'oxigen equipat amb una alarma d'advertència de gas d'oxigen no qualificada i ventilació automàtica, pot assegurar-se que tot l'oxigen que entra al gasoducte és de bona qualitat.
3. El generador d'oxigen equipat amb una pantalla tàctil colorida de Siemens Alemanya, pot mostrar la condició de funcionament, la puresa, la pressió i la velocitat de nitrogen de flux de tot el sistema en línia, i també pot recordar el temps de manteniment, registrar l'alarma de problemes , descarregueu les dades de funcionament.

4. Aplicació típica del gas nitrogen / oxigen  
应用 1.jpg
5. Transport de paquets i alguns usuaris finals
运输 包装 .jpg

6. Control de qualitat
YUANDA Gas Enigineering & Technology Podeu estar segurs de la qualitat de la solució de YDGET. YUANDA   només utilitza els millors proveïdors i components. I tots els generadors de nitrogen són provats i encarregats pels experts professionals per assegurar-se que tot està qualificat abans de sortir de la fàbrica.

7. Garantia
El període de garantia de la mercaderia de YDGET és de 360 ​​dies des del dia de finalització de la instal·lació i la posada en marxa o 420 dies després de la recepció de la mercaderia, el que passi abans.

8. Servei i suport
YDGET ofereix una gamma de serveis que us ajudaran a maximitzar els vostres beneficis. Per obtenir la màxima comoditat, oferim un acord de servei de preu fixat segons el temps o el calendari d'operacions
temps. Per descomptat, tots els clients poden trucar-nos en qualsevol moment. Sempre estem més que disposats a ajudar-vos.
1) Consultoria
Ajuda per a l'autoajuda, l'intercanvi d'experiències i el suport individual.
Si teniu preguntes sobre l'operació de la planta o necessiteu algú per resoldre problemes, us assessorem per telèfon o per escrit. El contacte directe amb vostè és molt important per a nosaltres, ja que és la base per a una cooperació permanent com a socis en benefici d'ambdues parts.
2) Puesta en marxa
Sistemàtic des de l'acceptació final de l'erecció fins a l'aprovació del funcionament correcte i les funcions garantides. Això inclou proves operatives extensives, ompliment professional amb adsorbents i catalitzadors, posada en marxa adequada, òptim ajust dels paràmetres de funcionament i control de totes les funcions de seguretat. Al mateix temps, entrenem al personal operatiu sobre funcions i funcionament de la planta.
3) Servei de Recanvis
A tot el món, ràpid i de baix cost durant tota la vida útil de la vostra planta. L'etiquetatge diferent de tots els components de la planta lliurats per nosaltres ens permet identificar clarament les peces de recanvi sol·licitades per vostè. Li subministrem productes dissenyats per a una llarga vida i eficiència econòmica.
Per a modificacions i ampliacions, busquem la solució més òptima i econòmica per a la seva finalitat individual.
4) Manteniment / Revisions
La inspecció i el manteniment regulars garanteixen un funcionament permanent, evita el dany i evita avaries inesperades. En el transcurs dels treballs de manteniment / revisió, es verifiquen tots els components rellevants per a la funció i la condició, el defecte d'intercanvi, les peces usades i desgastat i, posteriorment, ajustar adequadament la seva planta a les condicions de funcionament indicades. Depenent de la mida de la planta i
àmbit de treball, la nostra gamma de serveis inclou també una programació detallada de revisions, així com la coordinació i supervisió dels contractistes. Per descomptat, subministrem documentació de manteniment en forma d'informes i recomanacions de recanvi, i coordinem els nostres horaris d'acord amb els vostres requisits.
5) Formació
Coneixement del vostre personal.
Operació, manteniment i reparació, equips de mesura i control elèctrics o enginyeria de processos, oferim formació específica pels nostres experts. Ja sigui en el lloc que treballi amb l'implant en si, o en els nostres permisos, ens centrem en les vostres preguntes i problemes.

9. Com obtenir una cita ràpida i precisa?
No dubti en enviar-nos correus amb les següents dades.
1) Taxa de flux O2: _____ Nm3 / hr
2) Puresa O2: _____%
3) Pressió d'obertura de O2: _____ Bar
4) Punt de rosada: _____ ℃
5) Aplicació O2: _____ (combustió, soldadura o què?)

6) Voltatges i freqüència: ______ V / PH / HZ

7) Nivell de mar del local: _____m


10. Zhejiang Yuanda Air Separation Equipment Co.Ltd.
YDGET .com   es dediquen a la fabricació, el subministrament i l'expert   una gamma exclusiva de plantes d'oxigen PSA que són totalment automàtiques i requereixen un cost de baixa generació. Aquestes plantes són molt necessàries en indústries de vidre, indústries ardents i indústries siderúrgiques. Estem oferint als clients una instal·lació fiable i fàcil d'instal·lar que sigui altament eficient en les actuacions. Aquestes plantes passen per un procés de verificació de qualitat que garanteix el millor resultat al final del client. El client pot aprofitar aquestes plantes qualitatives segons les seves necessitats i requisits. Es requereixen en indústries com la indústria del vidre, la indústria de l'acer i la indústria de la fosa, etc.Hot Tags: skid d'alta qualitat generador de nitrogen compacte, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, exportadors, venedor, compra

Un parell de: Generador d'oxigen d'estalvi d'energia

Següent: Planta de nitrogen d'oxigen de separació d'aire PSA

Investigació

You Might Also Like