Nitrogen petit generador

Nitrogen petit generador

Specification1) puresa: 95-99,9999 %2) capacitat: 5-8000Nm3/h3) pressió fora: 0-0.8Mpa (1.0 ~ 15.0MPa està també disponible) 4) punt de rosada:-45 grau --70Technical Features1) importats vàlvules pneumàtiques, utilitzant

product details

Especificació
1) puresa: 95-99,9999%
2) capacitat: 5-8000Nm3/h
3) la pressió cap a fora: 0-0.8Mpa (1.0 ~ 15.0MPa també està disponible)
4) punt de rosada:-45 grau - -70
Característiques tècniques
1) importats vàlvules pneumàtiques, utilitzant la vida és més de 3 milions de vegades;
2) director de programa Siemens PLC intel·ligent, estable i fàcil operació;
3) específic pilotes inerts ceràmica difusió tecnologia fa la distribució de flux d'aire uniformement; millorar l'eficiència d'adsorció de absorbent;
4) dispositiu de compressions auto-obligar cilindre (Patent n º: ZL-200820168079.9) per protegir el utilitzant vida del tamís molecular de carboni;
5) original vibració centrífuga omplint (Patent n º: ZL-200820168078.4) garantir eficaçment el màxim volum d'ompliment.

Com aconseguir una cita puntual?

No dubteu a enviar-nos correu amb les dades següents.

1) N2 cabal: ___Nm3/hr

2) N2 puresa: _ %

3) N2 pressió de descàrrega: ___Bar

4) voltatges i freqüència: ___V/PH/HZ

5) aplicació de nitrogen.

Aplicacions dels generadors de nitrogen

Indústries d'aliments i begudes

El moment aliments o begudes es produeixen, o fruites i verdures collides, un procés d'envelliment comença fins la desintegració completa dels productes. Això és causat per bacteris i altres organismes. Generadors s'utilitzen per inundar els productes amb N2 que treu de l'oxigen i prolonga la vida de producte significativament perquè aquests organismes no poden desenvolupar. A més, degradació química dels aliments causada per l'oxidació pot ser eliminat o aturat.

Química Analítica

Generadors de nitrogen són necessaris per a diverses formes de Química Analítica com Cromatografia líquida-espectrometria de massesi Cromatografia de gasos, on un subministrament estable i continuat de Nitrogen és necessari.

Avions i pneumàtics de vehicles de motor

Encara que aire 78% és Nitrogen, majoria dels pneumàtics d'avions s'omplen amb nitrogen i hi ha molts pneumàtic i botigues automoció amb generadors de nitrogen per omplir els pneumàtics, l'avantatge que aquell nitrogen en un tanc és sec. Sovint un dipòsit d'aire comprimit tindran aigua que prové de vapor d'aigua atmosfèric en el tanc de condensació després de deixar el compressor d'aire. També, el nitrogen es diu que mantenir una pressió més estable quan escalfa i es refreda [cal citació] i és esmentada [cal citació] que una molècula més grans (109.76 pm) així no impregnar el pneumàtic tan fàcilment com O2 [cal citació] (120.74 h) i argó.

Indústria química i petroquímica

L'aplicació primària i molt important de nitrogen en la indústria química i petroquímica és la disposició d'inert entorn destinades a assegurar seguretat industrial general durant la neteja i protecció dels vasos de procés. A més, nitrògen s'utilitza per a les proves de pressió de canonades, transport d'agents químics i regeneració de catalitzadors usats en els processos tecnològics.

Electrònica

En electrònica, nitrògen serveix com a antioxidant en la fabricació de semiconductors i circuits elèctrics, tractament tèrmic de productes acabats, així com en bufat i neteja.

Indústria del vidre

En la producció de vidre, nitrògen demostra eficaç com un agent refredament per elèctrodes de forn d'arc, inhibidor de l'oxidació durant procés de procediments, així com aire més fresc.

Metal·lúrgia

La indústria del metall generalment utilitza nitrògen com a mitjà de protecció durant recuit de metalls fèrrics i no fèrrics. També, nitrògen és útil en aquests processos estàndard d'indústria com Tremp neutral, consolidar, soldadura dura, alleujar l'estrès, enduriment de cianur, metalls-pólvora sinterització i extrusió refredant moren.

Indústria de pintura i vernís

Pintures i vernissos producció utilitza nitrògen per a la creació d'un entorn inert en vasos de procés per garantir la seguretat, així com del desplaçament de l'oxigen durant l'embalatge per evitar la polimerització d'olis assecant.

Indústria del petroli

En la indústria del petroli, nitrogen és un component indispensable en una sèrie de processos. Més comunament, nitrògen s'utilitza per crear un entorn inert per les explosions de prevenció i seguretat contra incendis i donar suport a transport i transferència d'hidrocarburs. Addicionalment, nitrògen s'utilitza per a canonada de proves i purga, neteja vasos tecnològics i neteja portadors de gas liquat i instal·lacions d'emmagatzematge d'hidrocarburs.

Indústria farmacèutica

En la indústria farmacèutica, nitrògen troba aplicació en productes farmacèutics d'envasament i assegurant contra seguretat explosió i foc en activitats on s'utilitzen substàncies disperses fins.

Sistema de prevenció d'incendis de aire hipòxica

Generadors de nitrogen són utilitzats en sistemes de prevenció d'incendis de hipòxica aire per produir aire amb un contingut baix d'oxigen.Hot Tags: generador de nitrògen petit, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, exportadors, venedor, comprar

Un parell de: Generador de PSA Nitrogen, Gas purificar: màquina de 99,99% per a la venda

Següent: Generador de nitrògen de tall per làser

Investigació

You Might Also Like